Ogre Empire

by kauonlinepublished on 13 februari 2020

Bezoek een land van magische betovering, waar koninkrijken de thuisbasis zijn van koningen en koninginnen, jokers en … een Ogre ?!

In Betsoft’s nieuwste hit OGRE EMPIRE, sluit je je aan bij de stadsmensen van een fantasiekoninkrijk met een nogal lastig Ogre-probleem! Een innovatieve dag / nacht-cyclus schakelt de gameplay uit en laat spelers ervaren hoe het leven is voor de mensen die in de stad wonen.

Overdag is de Ogre wakker en actief terwijl de stedelingen slapen. En het is geen wonder, want de Ogre zal af en toe stenen symbolen breken en extra beloningen bieden! Zodra de avond valt, zal de Ogre in slaap vallen en komen de stedelingen uit hun stenen huizen. Ze verschijnen alleen in de nachtmodus op de rollen en brengen koninklijke beloningen met zich mee! Hogere uitbetalingen zijn niet het enige voordeel van de nachtmodus: de Joker komt ook naar voren en brengt vrolijkheid en 2x WILDE WINST met zich mee!

De Joker is zeker niet de enige wilde vondst in dit koninkrijk! Zowel Dag als Nacht bieden een bijzondere WILDE bloemenbloesem. Kijk hoe de magie groeit en zich uitbreidt, terwijl elke bloem bloeit en groeit of sporen schiet, waardoor andere symbolen op de rollen WILD worden!

In OGRE EMPIRE is de strijd aan de gang en zijn de beloningen ronduit mythisch!

Volledig SchermDiverse Gokkasten

Reels of Wealth

6 maanden ago
Profiteer van een van de meest opwindende nieuwe BIG WIN-games van 2018 met Reels of Wealth. In dit juweelkleurige, veelzijdige nieuwe juweel van Betsoft Gaming beproeven spelers hun geluk om de betaaldag van hun leven te verdienen met het innovatieve nieuwe Megastar Jackpot-minigame. De game zelf is gebouwd op een...