The Da Vincis Device

by kauonlinepublished on 17 mei 2023

Probeer Da Vinci’s codes te kraken met deze machine met meerdere win-wegen! Bekend om zijn schilderijen en verwonderd om zijn uitvindingen, laat dit apparaat je de wereld van Leonardo Da Vinci betreden. Loop door de rijke geschiedenis van zijn levenswerk met onderweg mogelijkheden voor avontuur. Meerdere functies wachten op je in dit spel voor verbazing en intriges, je zult zeker een kick voelen wanneer drie of meer stukken van de mysterieuze machine van Da Vinci in de rollen verschijnen, fungeren als scatters en je inspanningen belonen met gratis spins.

De functie stopt daar niet – aangezien elk stuk van de machine op de spoel wordt weergegeven, groeit het aantal toegekende gratis spins en vergroot het de rijkdom die het apparaat je kan geven.

Wilds zijn net zo prominent aanwezig in dit spel als Da Vinci zelf was, inclusief standaard wilds in normale gameplay – de mogelijkheid voor grote uitbetalingen is altijd slechts een spin verwijderd. Probeer jij Da Vinci’s mysterie te ontrafelen en de geheimen van zijn machine te ontrafelen?