WhoSpunIt

by kauonlinepublished on 14 februari 2017

Een moord is gepleegd in het landhuis. 5 verdachten, verborgen aanwijzingen en ongrijpbaar aanwijzingen zullen je leiden naar de moordenaar en een grote geldprijs. Wie WhoSpunIt speelt had beter in staat zijn om bij te houden van complexe meervoudige activiteit gameplay houden, anders zullen ze missen de aanwijzingen en misschien wel de kans van het verhogen van hun winst missen.

WhoSpunIt bestaat eigenlijk uit 2 online games die parallel lopen, wiens paden blijven kruisen en dat er meer kans op een grote overwinning betekent. Allereerst, het is een kleurrijke 3D-graphics slot met zowel klassieke als innovatieve types bonus en een groot aantal goede karakters. Maar er is meer – veel meer. Als je zin hebt jezelf als detective te zien, zult u het spelen van de volledige 30 lijnen per draai, want dat is de weg naar het bereiken van de bodem van het mysterie en het oplossen van de moord.

Volledig SchermDiverse Gokkasten

Jack and the Beanstalk is een NetEntertainment videoslot met 5 rollen, 3 rijen, schatzoeken tijdens Free spins en Walking Wilds met re-spins. Speel op 20 lijnen met verschillende inzetniveaus en muntwaardes. Op deze gokkast met 5 rollen en 20 winlijnen, verschijnen Walking Wilds. De Walking Wilds verschuiven na elke spin...

Lights

3 jaar ago
Lights is een videoslot van NetEnt met 5 rollen, 3 rijen en 9 inzetlijnen. Het spel bevat Floating Wilds en Free Spins. Het spel wordt gespeeld op 9 vaste lijnen met 1-10 inzetniveaus en verschillende muntwaardes.

Egg-O-Matic

3 jaar ago
EggOMatic is een NetEnt videoslot met 5 rollen, 3 rijen en 20 lijnen, met Wild-jokersymbolen, Free Spins en 4 verschillende bonuseieren; een Spreading Wild-ei, Free Spins-ei, Muntwinstei en Verrassingsei.

Galaxy

3 jaar ago
Galaxy is een videoslot van Fruity Reels, waarbij je je in de ruimte waant. Met maximaal 25 winlijnen is winnen niet zo lastig. Er zijn wild, scatter en bonussymbolen te vinden en je kunt al inzetten vanaf €0.01 per lijn.

Space Wars

3 jaar ago
Space Wars is een NetEnt videoslot met 5 rollen, 4 rijen en 40 lijnen, met Wild-jokersymbolen, stapelsymbolen en een gratis re-spin. Tijdens het hoofdspel verschijnen en tijdens de re-spin verschijnen Wild-symbolen alleen op rollen 2 en 4. Ze kunnen alle andere symbolen vervangen.

Saloon

3 jaar ago
Saloon is een videoslot van Fruity Reels en heeft als thema het wilde westen. Je kunt inzetten tussen de €0.01 en €0.60 per lijn en op maximaal 25 winlijnen. Er zijn wild, bonus en scattersymbolen te vinden. Verzamel ze op de juiste lijnen en win mooie prijzen!