The Golden Owl Of Athena

by kauonlinepublished on 13 februari 2020

Reis naar het oude Griekenland en ontgrendel het geheim van een grote beloning met de Gouden Uil van Athene. In deze visueel verbluffende 3 × 5 klassieke slot is The Golden Owl de sleutel. Gebruikmakend van de wijsheid van de eeuwen, biedt Athena’s Owl tot 20 gratis spins. Als bron van kennis biedt de Golden Owl echter meer dan alleen gratis spins. Dit majestueuze wezen kent ook Scatter-overwinningen toe en fungeert als Wild voor alle andere symbolen op de rollen.

De wil van Athena neemt het over tijdens Free Spins en zalft een willekeurig willekeurig symbool. Als dat symbool tijdens Free Spins langs de rollen wordt verspreid, worden de symbolen groter om de rol te vullen, waardoor bonuswinsten worden toegekend. Volg de Golden Owl en ze zal leiden tot een eeuwige beloning in The Golden Owl of Athena.

Volledig Scherm

Diverse Gokkasten

Space Gems

4 jaar geleden
Probeer uw winst te verdubbelen in de verdubbelingsfunctie. Reis door de ruimte en ontdek de prachtige edelstenen. Slechts twee Scatters leveren al gratis spins op!

Fireflies

4 jaar geleden
Deze kleurrijke vuurvliegjes kunnen zich in het gras verbergen, maar ze veranderen in vuurvliegjeszwermen en zullen de weg naar gratis spins verlichten. Vul de potten met vuurvliegjes en win bonusspins!

Frogo’s

4 jaar geleden
Laat deze Italiaanse kikker je overladen met 5 pizza’s of meer en win tot wel 150 keer je inzet in Frogo’s en zijn spannende bonusspel! 3 Scatters of meer betekenen gratis spins!

Dragon Kings

4 jaar geleden
Chinese mythen komen tot leven in Dragon Kings, een moderne versie van een traditioneel verhaal en een 3 × 5-slotspel waarin de symbolen de echte sterren zijn. Naast Aziatische hoekstenen zoals geluksmunten en jadebeeldjes, herbeeldt Dragon Kings de bewakers van de oude Chinese zeeën als vier opvallende, geschubde symbolen –...

Book of the Gods

4 jaar geleden
Bezoek het oude Egypte vanuit huis, onze nieuwe game wordt het grootste avontuur ooit! Verzamel drie of meer oude boeksymbolen om het bonusspel van het boek te activeren. Het is tijd om Egypte te verkennen!

Junglebook

4 jaar geleden
Het bos van Jungle Book heeft veel verborgen schatten, zoals gratis spins! Mowgli zal je door de jungle laten zien en zal dierensymbolen voor je in wilde symbolen veranderen.