The Golden Owl Of Athena

by kauonlinepublished on 13 februari 2020

Reis naar het oude Griekenland en ontgrendel het geheim van een grote beloning met de Gouden Uil van Athene. In deze visueel verbluffende 3 × 5 klassieke slot is The Golden Owl de sleutel. Gebruikmakend van de wijsheid van de eeuwen, biedt Athena’s Owl tot 20 gratis spins. Als bron van kennis biedt de Golden Owl echter meer dan alleen gratis spins. Dit majestueuze wezen kent ook Scatter-overwinningen toe en fungeert als Wild voor alle andere symbolen op de rollen.

De wil van Athena neemt het over tijdens Free Spins en zalft een willekeurig willekeurig symbool. Als dat symbool tijdens Free Spins langs de rollen wordt verspreid, worden de symbolen groter om de rol te vullen, waardoor bonuswinsten worden toegekend. Volg de Golden Owl en ze zal leiden tot een eeuwige beloning in The Golden Owl of Athena.

Volledig SchermDiverse Gokkasten

Dragon Kings

6 maanden ago
Chinese mythen komen tot leven in Dragon Kings, een moderne versie van een traditioneel verhaal en een 3 × 5-slotspel waarin de symbolen de echte sterren zijn. Naast Aziatische hoekstenen zoals geluksmunten en jadebeeldjes, herbeeldt Dragon Kings de bewakers van de oude Chinese zeeën als vier opvallende, geschubde symbolen –...