Dragon Kings

by kauonlinepublished on 13 februari 2020

Chinese mythen komen tot leven in Dragon Kings, een moderne versie van een traditioneel verhaal en een 3 × 5-slotspel waarin de symbolen de echte sterren zijn. Naast Aziatische hoekstenen zoals geluksmunten en jadebeeldjes, herbeeldt Dragon Kings de bewakers van de oude Chinese zeeën als vier opvallende, geschubde symbolen – allemaal wild, en elk met hun eigen krachten en identiteiten.

De middelste haspel is gereserveerd voor de opvallende en nog krachtigere Dragon King, die voortbouwt op de individuele drakenzegeningen met zijn eigen 2x vermenigvuldiger. De Dragon King heeft ook de sleutels van vier gelaagde jackpots – van brons tot diamant.

Een speciale zesde rol bevat een magische vlammende parel, die het aantal gratis spins verdubbelt dat wordt toegekend door scattersymbolen (tot een maximum van 50). Dit symbool is essentieel voor het ontgrendelen van jackpots, in combinatie met de Dragon King en een of meer van de andere draken.

Zet alle vijf de draken en de magische parel op een rij en ontvang een prijs die geschikt is voor een koning: 2000x je totale inzet.

Volledig Scherm

Diverse Gokkasten

Lost Tribe

4 jaar geleden
Lost Tribe verbergt geweldige functies, zoals Sticky Wilds! Volg de stam tot diep in het bos met het bonusspel en verzamel zoveel mogelijk punten.
Reis naar het oude Griekenland en ontgrendel het geheim van een grote beloning met de Gouden Uil van Athene. In deze visueel verbluffende 3 × 5 klassieke slot is The Golden Owl de sleutel. Gebruikmakend van de wijsheid van de eeuwen, biedt Athena’s Owl tot 20 gratis spins. Als bron...

Arctic Squad

4 jaar geleden
Stap in je vliegtuig en sluit je aan bij de Arctic Squad in hun avontuur. Dit is een avontuur boordevol spannende features, zoals gratis spins, 20 extra winlijnen en een extra horizontale lijn!

Book of the Gods

4 jaar geleden
Bezoek het oude Egypte vanuit huis, onze nieuwe game wordt het grootste avontuur ooit! Verzamel drie of meer oude boeksymbolen om het bonusspel van het boek te activeren. Het is tijd om Egypte te verkennen!

Faerie Spells

4 jaar geleden
Ontrafel de geheimen van het kreupelhout in Faerie Spells, het 5 × 3 videoslot waar bosgeesten toverdrankjes brouwen in de schaduw en elke paddenstoel een schat aan schatten kan verbergen. De symbolen in Faerie Spells, een traditioneel alternatief voor moderne sprookjes, schilderen de natuurlijke wereld als een plaats van ongekende...

Junglebook

4 jaar geleden
Het bos van Jungle Book heeft veel verborgen schatten, zoals gratis spins! Mowgli zal je door de jungle laten zien en zal dierensymbolen voor je in wilde symbolen veranderen.