Dragon Kings

by kauonlinepublished on 13 februari 2020

Chinese mythen komen tot leven in Dragon Kings, een moderne versie van een traditioneel verhaal en een 3 × 5-slotspel waarin de symbolen de echte sterren zijn. Naast Aziatische hoekstenen zoals geluksmunten en jadebeeldjes, herbeeldt Dragon Kings de bewakers van de oude Chinese zeeën als vier opvallende, geschubde symbolen – allemaal wild, en elk met hun eigen krachten en identiteiten.

De middelste haspel is gereserveerd voor de opvallende en nog krachtigere Dragon King, die voortbouwt op de individuele drakenzegeningen met zijn eigen 2x vermenigvuldiger. De Dragon King heeft ook de sleutels van vier gelaagde jackpots – van brons tot diamant.

Een speciale zesde rol bevat een magische vlammende parel, die het aantal gratis spins verdubbelt dat wordt toegekend door scattersymbolen (tot een maximum van 50). Dit symbool is essentieel voor het ontgrendelen van jackpots, in combinatie met de Dragon King en een of meer van de andere draken.

Zet alle vijf de draken en de magische parel op een rij en ontvang een prijs die geschikt is voor een koning: 2000x je totale inzet.

Volledig SchermDiverse Gokkasten

Faerie Spells

6 maanden ago
Ontrafel de geheimen van het kreupelhout in Faerie Spells, het 5 × 3 videoslot waar bosgeesten toverdrankjes brouwen in de schaduw en elke paddenstoel een schat aan schatten kan verbergen. De symbolen in Faerie Spells, een traditioneel alternatief voor moderne sprookjes, schilderen de natuurlijke wereld als een plaats van ongekende...
Reis naar het oude Griekenland en ontgrendel het geheim van een grote beloning met de Gouden Uil van Athene. In deze visueel verbluffende 3 × 5 klassieke slot is The Golden Owl de sleutel. Gebruikmakend van de wijsheid van de eeuwen, biedt Athena’s Owl tot 20 gratis spins. Als bron...