Cash-o-matic

by kauonlinepublished on 17 februari 2020

Volledig SchermBetreed mensen en zie de ongelooflijke Cash-O-Matic ™. Deze NetEnt slot is een 1024-bets manier, 5 rollen, 4 rijen videoslot ontworpen met het uiterlijk van een oude geldautomaat. Het is een geweldige aanvulling op onze collectie online slots.

Diverse Gokkasten

Mercy of the Gods

2 jaar geleden
Als de oude Egyptenaren ergens goed in waren, dan was het goden maken. Goden waren er in alle soorten en maten in het oude Egypte. Er was letterlijk een god voor alles. Een god van sokken? Waarschijnlijk. Een god van geroosterd brood? Toostten ze toen brood? We weten het niet...

Twin Happiness

2 jaar geleden
De opwinding van Las Vegas ontmoet de nieuwe videoslottechnologie in Twin Happiness ™.

Spinsane

2 jaar geleden
Wolven sluipen door het casino en maken zich klaar voor het juiste moment … om te draaien! Spinsane, het nieuwste aanbod van NetEnt, is een videoslot met 5 rollen, 3 rijen en 27 lijnen op basis van klassieke stappenmechanica.

Arcane Reel Chaos

2 jaar geleden
Er is altijd een persoon in elk kantoor die een beetje een eikel is. Hij denkt alleen aan zichzelf en werkt niet goed samen met anderen. De man die ik in gedachten had, was een absolute nachtmerrie en maakte het hele kantoor gek.

Narcos

2 jaar geleden
Voorzichtig amigo! Narcos videoslot ™ is een spel vol personages die leven in een wereld van gevaar, snel geld en allerlei ondeugden. Houd je hoofd laag, want deze jongens rotzooien niet.

Grand Spinn

2 jaar geleden
Grand Spinn is een jackpotspel van NetEnt dat ons terugbrengt naar de luxueuze en glamoureuze tijden van Art Deco.
error: Content is protected !!