Mercy of the Gods

by kauonlinepublished on 17 februari 2020

Volledig SchermAls de oude Egyptenaren ergens goed in waren, dan was het goden maken. Goden waren er in alle soorten en maten in het oude Egypte. Er was letterlijk een god voor alles. Een god van sokken? Waarschijnlijk. Een god van geroosterd brood? Toostten ze toen brood? We weten het niet zeker, maar als dat zo was, was er zeker een god voor.

Diverse Gokkasten

Is er iemand op aarde die nog nooit van Ozzy Osbourne heeft gehoord? Hoogst onwaarschijnlijk. Hij rockt al sinds de jaren zeventig, en hij heeft in zijn kielzog een baanbrekende erfenis achtergelaten van hardrockprestaties, waaronder het ooit gebeten hebben van een knuppel. Heb je ooit zoiets vies gegeten? Ik dacht...

Grand Spinn

2 jaar geleden
Grand Spinn is een jackpotspel van NetEnt dat ons terugbrengt naar de luxueuze en glamoureuze tijden van Art Deco.

Twin Happiness

2 jaar geleden
De opwinding van Las Vegas ontmoet de nieuwe videoslottechnologie in Twin Happiness ™.

Cash-o-matic

2 jaar geleden
Betreed mensen en zie de ongelooflijke Cash-O-Matic ™. Deze NetEnt slot is een 1024-bets manier, 5 rollen, 4 rijen videoslot ontworpen met het uiterlijk van een oude geldautomaat. Het is een geweldige aanvulling op onze collectie online slots.

Spinsane

2 jaar geleden
Wolven sluipen door het casino en maken zich klaar voor het juiste moment … om te draaien! Spinsane, het nieuwste aanbod van NetEnt, is een videoslot met 5 rollen, 3 rijen en 27 lijnen op basis van klassieke stappenmechanica.

Narcos

2 jaar geleden
Voorzichtig amigo! Narcos videoslot ™ is een spel vol personages die leven in een wereld van gevaar, snel geld en allerlei ondeugden. Houd je hoofd laag, want deze jongens rotzooien niet.
error: Content is protected !!