FruitCocktail7

by kauonlinepublished on 7 februari 2020

Fruit Cocktail 7 is een videoslot van Mr Slotty. Je kunt spelen op maximaal 25 winlijnen en met een inzet van 1 tot 5 credits.

De symbolen bestaan uit diverse fruitjes. De 7 is een wild en de BAR symbolen zijn een scatter, waarbij je free games kunt winnen als je er minstens 3 op een winlijn weet te krijgen!

Volledig Scherm

Diverse Gokkasten

Classic7fruits

4 jaar geleden
Classic 7 Fruits is een videoslot van Mr Slotty. Je kunt spelen op maximaal 25 winlijnen en met een inzet van 1 tot 5 credits. De symbolen bestaan uit diverse fruitjes. De 7 is wild en de bel is een scatter, waarbij je free games kunt winnen als je er...

Golden Grimoire

4 jaar geleden
‘Wat is een grimoire?’ Dit is vaak de eerste vraag die we krijgen over deze game. Het is een boek met spreuken. Een leerboek van mysterie. Een set instructies voor het maken van metafysische objecten. Met andere woorden, magie – deze slot zit er vol mee.

Strolling Staxx

4 jaar geleden
Het is allemaal kubusvormig geworden in dit nieuwe Slot-avontuur. Welkom in de wereld van Strolling Staxx: Cubic Fruits ™!

Electric7Fruits

4 jaar geleden
Electric 7 Fruits is een videoslot van Mr Slotty. Je kunt spelen op maximaal 25 winlijnen en met een inzet van 1 tot 5 credits. De symbolen bestaan uit diverse fruitjes gemaakt van neon verlichting. De 7 is een wild en de bel is een scatter, waarbij je free games...

Turn Your Fortune

4 jaar geleden
Turn your fortune ™ – een slotspel met een twist! Je draait de rollen, verzamelt sleutelsymbolen, stijgt omhoog en gaat verder met het cryptische, roterende apparaat naast de rollen. Als je een ervaren speler bent die de spanning van de grote overwinning zoekt, dan is dit het spel voor jou!