Turn Your Fortune

by kauonlinepublished on 17 december 2019

Turn your fortune ™ – een slotspel met een twist! Je draait de rollen, verzamelt sleutelsymbolen, stijgt omhoog en gaat verder met het cryptische, roterende apparaat naast de rollen. Als je een ervaren speler bent die de spanning van de grote overwinning zoekt, dan is dit het spel voor jou!

Volledig SchermDiverse Gokkasten

FruitCocktail7

6 maanden ago
Fruit Cocktail 7 is een videoslot van Mr Slotty. Je kunt spelen op maximaal 25 winlijnen en met een inzet van 1 tot 5 credits. De symbolen bestaan uit diverse fruitjes. De 7 is een wild en de BAR symbolen zijn een scatter, waarbij je free games kunt winnen als...

Strolling Staxx

8 maanden ago
Het is allemaal kubusvormig geworden in dit nieuwe Slot-avontuur. Welkom in de wereld van Strolling Staxx: Cubic Fruits ™!

Dead of Alive 2

8 maanden ago
Er is iets met het oude Westen dat ons van binnen een warm, vaag gevoel geeft. Wie weet waarom we er zo dol op zijn? Misschien schuilt er in elk van ons een ruige outlaw. Of een sheriff die criminelen de stad uit wil jagen. Wat dan ook. Ik hou...

Golden Grimoire

8 maanden ago
‘Wat is een grimoire?’ Dit is vaak de eerste vraag die we krijgen over deze game. Het is een boek met spreuken. Een leerboek van mysterie. Een set instructies voor het maken van metafysische objecten. Met andere woorden, magie – deze slot zit er vol mee.
Peter Scudamore. Door snel op zijn naam op internet te zoeken, zit je vastgelijmd aan je stoel. Weet je hoe mensen vaak zeggen dat iemands record voor zichzelf spreekt? Laten we zeggen dat een kast absoluut niet genoeg is om alle trofeeën te bewaren die deze man heeft liggen rondslingeren.