Scudamore’s Super Stakes

by kauonlinepublished on 17 december 2019

Peter Scudamore. Door snel op zijn naam op internet te zoeken, zit je vastgelijmd aan je stoel. Weet je hoe mensen vaak zeggen dat iemands record voor zichzelf spreekt? Laten we zeggen dat een kast absoluut niet genoeg is om alle trofeeën te bewaren die deze man heeft liggen rondslingeren.

Volledig SchermDiverse Gokkasten

Turn Your Fortune

8 maanden ago
Turn your fortune ™ – een slotspel met een twist! Je draait de rollen, verzamelt sleutelsymbolen, stijgt omhoog en gaat verder met het cryptische, roterende apparaat naast de rollen. Als je een ervaren speler bent die de spanning van de grote overwinning zoekt, dan is dit het spel voor jou!

Dead of Alive 2

8 maanden ago
Er is iets met het oude Westen dat ons van binnen een warm, vaag gevoel geeft. Wie weet waarom we er zo dol op zijn? Misschien schuilt er in elk van ons een ruige outlaw. Of een sheriff die criminelen de stad uit wil jagen. Wat dan ook. Ik hou...

Double Stacks

8 maanden ago
Double Stacks ™ haalt alles uit de kast om te laten zien hoe opwindend een 5 op 3 klassiek slotspel kan zijn! Niet alleen vol stralende kleuren, het spel beschikt ook over een Double Stacks-functie en gratis spins waarbij de rollen tot de rand zijn gevuld met gestapelde Wilds.

Golden Grimoire

8 maanden ago
‘Wat is een grimoire?’ Dit is vaak de eerste vraag die we krijgen over deze game. Het is een boek met spreuken. Een leerboek van mysterie. Een set instructies voor het maken van metafysische objecten. Met andere woorden, magie – deze slot zit er vol mee.

Strolling Staxx

8 maanden ago
Het is allemaal kubusvormig geworden in dit nieuwe Slot-avontuur. Welkom in de wereld van Strolling Staxx: Cubic Fruits ™!

Halloween Jack

8 maanden ago
Onze meest spookachtige videoslot ooit is nu in een casino bij jou in de buurt. Halloween Jack ™ vertelt het verhaal van een jong meisje dat een vervloekte juwelendoos ontdekt die haar dwingt onuitsprekelijke dingen te doen. Terwijl ze probeert de doos kwijt te raken, ontketent het meisje een groot...