Reels of Wealth

by kauonlinepublished on 13 februari 2020

Profiteer van een van de meest opwindende nieuwe BIG WIN-games van 2018 met Reels of Wealth. In dit juweelkleurige, veelzijdige nieuwe juweel van Betsoft Gaming beproeven spelers hun geluk om de betaaldag van hun leven te verdienen met het innovatieve nieuwe Megastar Jackpot-minigame.

De game zelf is gebouwd op een “Rolling Wins” -platform, waardoor spelers elke keer dat ze winnen een re-spin krijgen. De opwinding van die gratis re-spins wordt nog groter door de Rolling Wins-multiplier, die tot driemaal de uitbetaling van een standaardwinst kan toekennen, afhankelijk van het aantal respins dat de speler al heeft geactiveerd. Daarnaast gebruikt Reels of Wealth, in plaats van een standaard wild, een weelderige multiplier wild, die zal worden gestapeld met andere wilds voor nog GROTERE overwinningen. Spelers genieten ook van de luxe van niet één maar TWEE scattericonen. Een daarvan, de Vault of Wealth, betaalt onmiddellijk. De andere – het MEGASTAR JACKPOT-symbool – betaalt spelers op een veel rijkere manier.

Wanneer 3 of meer MEGASTAR JACKPOT-symbolen ergens op de rollen verschijnen, begint het Megastar Jackpot-minigame. De rollen veranderen in de speciale Megastar Jackpot-symbolen rond spelers met goud en juwelen die zo’n gedenkwaardige gebeurtenis waardig zijn. Gebruikmakend van het gepatenteerde nieuwe “Trail System”, stelt de Megastar Jackpot Feature spelers in staat om speciale Jackpot symbolen te verzamelen tijdens Free Spins in een poging een van VIER ongelooflijke jackpots te verdienen. Naarmate de speciale jackpot-symbolen op hun plaats vallen, EXPLODEREN ze, waardoor andere symbolen op de rollen kunnen vallen en hun specifieke jackpot-trail kan worden voortgezet. De jackpots variëren in grootte, van HERO tot STAR tot LEGEND tot MEGASTAR, elk met een ander aantal symbolen om de GRAND PRIZE te bereiken. Reels of Wealth biedt spelers zoveel manieren om te winnen dat ze op de een of andere manier kunnen wedden op een lonende ervaring.

Volledig SchermDiverse Gokkasten

Ogre Empire

6 maanden ago
Bezoek een land van magische betovering, waar koninkrijken de thuisbasis zijn van koningen en koninginnen, jokers en … een Ogre ?! In Betsoft’s nieuwste hit OGRE EMPIRE, sluit je je aan bij de stadsmensen van een fantasiekoninkrijk met een nogal lastig Ogre-probleem! Een innovatieve dag / nacht-cyclus schakelt de gameplay...