Celebrity in the Jungle

by kauonlinepublished on 17 februari 2020

Welkom in de jungle, zullen de beroemdheden overleven in deze insania-slot? Met gratis spins en een “bush bug” bonusronde is deze slot leuk en eigenzinnig.

Volledig SchermDiverse Gokkasten

Thor Stormlord

5 maanden ago
Heb je je ooit afgevraagd hoe het zou zijn om de kracht van een God in jouw handen te hebben? Wacht niet langer en neem de controle over Thor, de Noorse dondergod. Thor: Stormlord bestaat uit 5 rollen over 25 lijnweddenschappen met een speciale oude pot bonusronde. Zal Thor, ondanks...
Wie gaat er bloeien, Alice of de Rode Koningin? Deze zachtere en vriendelijkere gokkast heeft een charmant element waar gebruikers van zullen genieten, terwijl de slimme opmerkingen in het spel mooi meespelen met het spel. Afgezien van de grafische weergave werkt deze innovatieve uitbetalingstabel met een RTP van 96,5%, en...

Super Fruit 7

5 maanden ago
Met het succes van Classic Fruit kwam Super Fruit 7, waar het symbool 7 de super freespins-ronde lanceert. Spelers die houden van de klassieke en traditionele spellen zullen dit spel urenlang spelen terwijl ze de maximale prijs van 3BAR x750 willen winnen.
Laat je spelers ontspannen met deze gokkast met Caribisch thema. Geniet van alle bezienswaardigheden en geluiden van ontspannen op het strand terwijl je tot 750x wint en gratis spins krijgt met het Superjacht!

Twin Happiness

5 maanden ago
De opwinding van Las Vegas ontmoet de nieuwe videoslottechnologie in Twin Happiness ™.

Mamma Mia

5 maanden ago
Mamma Mia is een andere en unieke draai aan een traditioneel thema. Dit spel brengt een beroemde Italiaanse scheidsrechter, het renaissancistische beeld David en een sportwagen samen in één spel in een leuke en toch typische omgeving.